Διαδικτυακό Χριστιανικό Ράδιο
Αρχική Ποιοι είμαστε ΡΑΔΙΟ Πρόγραμμα Νέα & Ειδήσεις

Εκδηλώσεις

 

Συνέδριο ζευγαριών Agape

Ημερομηνία 14/5/2010
Ώρα 17:30 μ.μΑγαπητοί φίλοι,

Η χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κάποιος ειδικός στα θέματα του γάμου, είναι όταν έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που έρχεται για συμβουλευτική, ενώ σχεδόν έχει πάρει την απόφαση του διαζυγίου. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η μάχη είναι ήδη χαμένη.

Ας αλλάξουμε τις καταστάσεις, λοιπόν. Όχι μόνο να καταφεύγουμε στους ειδικούς εγκαίρως, αλλά ας ενδυναμώνουμε τους γάμους μας με κάθε δυνατή ευκαιρία, κάνοντάς τους αυτό για το οποίο σχεδιάστηκαν: Οάσεις χαράς, ειρήνης, απόλαυσης και ευλογίας από τον Θεό, που θα επηρεάζουν θετικά την κοινωνία γύρω τους και θα δοξάζουν το δημιουργό!

Έχοντας αυτά τα λόγια στο μυαλό μας, σας προσκαλούμε στο Eretria Village Resort της Εύβοιας, μια μικρή πανέμορφη όαση σε ένα όμορφο νησί, για να βρεθούμε μαζί, να κάνουμε καλή παρέα αλλά και να ενισχύσουμε τους γάμους μας.

Αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και την τιμή σε χαμηλά επίπεδα και το καταφέραμε. Στην τιμή των 225 ευρώ (all inclusive), συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα, τα δείπνα και τα πρωινά, εκτός από το μεσημεριανό της Κυριακής στη λήξη του συνεδρίου. Συμπεριλαμβάνονται ακόμη και οι καφέδες…!

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά,

Για την Agape
Μανώλης Τουφεξής
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΒΙΒΛΙΟ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ


ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αρχική | Ποιοι είμαστε | ΡΑΔΙΟ Πρόγραμμα | Νέα & Ειδήσεις
Σχεδίαση και φιλοξενία : www.e-fos.gr