Διαδικτυακό Χριστιανικό Ράδιο
Αρχική Ποιοι είμαστε ΡΑΔΙΟ Πρόγραμμα Νέα & Ειδήσεις

Εκδηλώσεις

 

ΠΡΩΤΗ Προβολή της ταινίας : Η ΕΛΠΙΔΑ

Ημερομηνία 31/10/2009
Ώρα 19:00

Μέσα στο χρόνο, οι άνθρωποι παρατηρούσαν τον κόσμο στον οποίο ζούμε, την πολυπλοκότητα και την ομορφιά της φύσης, το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, το βάθος της ανθρώπινης χαράς και λύπης και αναρωτιόνταν πως έγιναν όλα αυτά.

Είναι αυτός ο κόσμος το αποτέλεσμα μιας σύμπτωσης ή ενός σχεδίου; Υπάρχει κάτι ή κάποιος πίσω από όλα αυτά; Και αν υπάρχει κάποιος, με τί μοιάζει; Έχει μήπως κάποιο σκοπό για αυτόν τον κόσμο; Έχει κάποιο σκοπό για μένα σ΄ αυτόν τον κόσμο; Έχει κάποιο σκοπό για μένα πέρα απ΄ αυτόν τον κόσμο;

Για αυτούς που ψάχνουν απαντήσεις, γι΄ αυτούς που ακούν, υπάρχει μια φωνή που έρχεται πέρα από τον δικό μας κόσμο.

Στο παρελθόν, αυτή η φωνή έχει ακουστεί και καταγραφεί από σαράντα και πλέον ανθρώπους, από διαφορετικές κοινωνικές υποστάσεις, ζώντας σε μια περίοδο 1600 χρόνων. Σαν κομμάτια ενός θεϊκού παζλ, αυτοί οι λόγοι διαφυλάχτηκαν προσεκτικά από γενιά σε γενιά. Με τον καιρό, αυτά τα γραπτά τοποθετήθηκαν μαζί σε ένα βιβλίο. Θαυμαστά, από αυτό το βιβλίο, πηγάζει μια ιστορία, αιώνιων διαστάσεων, καταλήγοντας σε ένα μοναδικό και υπέροχο χαρακτήρα. Αυτό το βιβλίο, που κοινά ονομάζεται Βίβλος, είναι το πιο αναγνωρισμένο, το πιο εκτυπωμένο και το πιο μεταφρασμένο βιβλίο στην ανθρώπινη ιστορία. Περιέχει χιλιάδες προφητείες που καμία δεν έχει αποδειχτεί λάθος. Πολλές έχουν ήδη εκπληρωθεί και πολλές άλλες θα εκπληρωθούν στο μέλλον, ίσως και σήμερα.Αυτό το βιβλίο έχει δώσει ελπίδα και βοήθεια σε αναρίθμητα εκατομμύρια και ισχυρίζεται ότι έχει τα ακριβή λόγια αυτού που αποκαλούμε «Θεός».

Η ταινία αυτή προβάλλει την απίστευτη ιστορία που φέρνει η Βίβλος στο ανθρώπινο γένος.

 
Η προβολή θα γίνει στην αίθουσα της
Εκκλησίας Αναγεννημένων Χριστιανών
Αριστοτέλους & Καποδιστρίου 50
Πλατεία Βάθης
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 697 27 13579

 
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΒΙΒΛΙΟ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ


ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αρχική | Ποιοι είμαστε | ΡΑΔΙΟ Πρόγραμμα | Νέα & Ειδήσεις
Σχεδίαση και φιλοξενία : www.e-fos.gr